Početna

Program predstavljanje ESF EzG Pula 18.05Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva pozivaju vas na predstavljanje mogućnosti financiranja za organizacije civilnoga društva - Programa Europa za građane 2014-2020 te Europskog socijalnog fonda. Predstavljanje će se održati u četvrtak, 18.05.2017. godine s početkom u 13.00 h u Dnevnom boravku Društvenog centra Rojc, na adresi Gajeva 3 u Puli. Ovo je događanje namijenjeno svim organizacijama civilnog društva te zainteresiranim građanima. Cilj predstavljanja je podići razinu informiranosti organizacija koje su potencijalni prijavitelji na natječaje raspisane iz dva navedena programa te ohrabriti iste na prijavu.

Predstavljajući natječaje koji su u najavi, organizacije se mogu pripremiti za prijavu, kontaktirati potencijalne partnere i pravovremeno razraditi projektne ideje. Pozivamo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite čim prije, a najkasnije 17.05.2016. na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. S obzirom na važnost teme, molimo da se najmanje jedan predstavnik Vaše organizacije odazove ovom pozivu. Također molimo da ovaj Poziv proslijedite svima kojima bi mogao biti od značaja.

 

PROGRAM:

 

13:00-14:00 Predstavljanje programa Europa za građane

predstavnici točke Kontakt Programa - Ured za udruge Vlade HR

 

14:00 - 14:15 Pitanja

 

14:15-15:00 Pregled planiranih ESF Poziva na dostavu projektnih 

prijedloga Ureda za udruge Vlade HR u 2017. godini

predstavnici Ureda za udruge Vlade RH

 

15:00-15:15 Pitanja

 

Najave događanja

Gdje se nalazimo

Za veću kartu kliknite ovdje.

 

mailing lista

NEWSLETTER-ikona

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.