Početna

 19Kao što znate početkom prosinca objavljen je natječaj Europskog socijalnog fonda "Kultura u centru". Dio tog natječaja odnosi se na PRIPREMU I PROVEDBU KULTURNIH I UMJETNIČKIH PROGRAMA  koje se održavaju u kulturno - društvenom centru, u našem slučaju u DC Rojc-u.
(aktivnosti pripreme i provedbe kulturnih i umjetničkih programa i projekata i/ili edukacijskih projekata i programa u području umjetnosti i kulture, s naglaskom na projekte i programe u čije je planiranje, pripremu, odnosno provedbu uključena lokalna zajednica).

Rok za predaju projekta je 28.2.2018. što je vrlo vrlo skoro.

Kako bi što bolje pripremili ovaj projektni prijedlog te što više uključili vaše ideje, programe te time i dodatno razvili programe u DC Rojc, pozivamo vas na radni sastanak koji će se održati u Dnevnom boravku Rojca u SRIJEDU, 31.01.2018. i to:
- u 10h (za one koji mogu ujutro)
- u 18h (za one koji mogu poslijepodne).

Obzirom da nam nije ostalo mnogo vremena za pripremu ovoga projekta, molimo vas da dođete na radni sastanak i da se što aktivnije uključite u pripremu istog.
Ovo je sjajna prilika za DC Rojc, te za sve programe koje radite ili planirate.

 

OPROJC logo

radiorojc

TEHbanner

TOOLBOX icon

dnevniboravak logo

rezerviraj db

Dnevni boravak predstavlja

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.