Clubture poziva sve udruge, neformalne inicijative ili umjetničke organizacije nezavisne kulture da prijave svoje suradničke projekte. Clubture je suradnička platforma koja od 2002. godine povezuje organizacije nezavisne kulture kroz programsku razmjenu i suradnju. Od tada do danas u Clubture se uključilo preko 100 udruga, umjetničkih organizacija i inicijativa iz svih krajeva hrvatske koje su partnerski provodile različite projekte i razmijenile raznolike kulturne sadržaje: predstave, koncerte, predavanja, radionice, izložbe, filmske projekcije, tribine, performanse.

Udruge, neformalne inicijative ili umjetničke organizacije nezavisne kulture koje do sada nisu provodile suradničke projekte kroz Clubture mogu prijaviti projekt kao nositelji. Za to je potrebno naći barem jednu partnersku organizaciju, te zajednički osmisliti projekt, pronaći najmanje tri grada ili mjesta u kojima će se realizirati najmanje tri različita javna događaja, isplanirati vrijeme događanja projekta u periodu između 15. ožujka i 15. prosinca 2012. te ispuniti prijavnicu i poslati je zaključno sa 16. siječnja 2012. godine.

Clubture će u vašem projektu pokrivati put, smještaj i prehranu umjetnika i izvođača, troškove promocije, honorare umjetnika i izvođača, prijevoz i najam opreme, materijalne troškove za izvedbu programa i trošak izvedbe programa (npr. izvedba predstave).

O tome koji će se projekti provoditi kroz 2012. godinu, odnosno što će
se financirati iz prikupljenih sredstava zajednički odlučuju sve organizacije koje su prijavile program te sve članice skupštine mreže Clubture. Konačna odluka donijet će se u veljači 2012. godine.

Sve informacije, kao i dokumenti za prijavu dostupni su ovdje:

Nadolazeći događaji

Subota, 22 Velj 2020 20:00 – Četvrtak, 05 Ožu 2020 23:00