Potaknuti potrošačkom groznicom koja svake godine u predblagdansko vrijeme zahvaća sav suvremeni svijet pa tako i našu okolinu, Savez udruga Rojca i ove godine organizira "Božićni buvljak u Rojcu" koji će se održati 21. i 22. prosinca od 15:00 do 21:00 sat u zajedničkom prostoru tkzv. "Dnevnom boravku".

To je inicijativa za sve koji imaju, trebaju, nude, poklanjaju, mijenjaju ili povoljno prodaju višak robe, stvari, igračaka, nakita i drugih stvari koje ne koriste. Ovom inicijativom želimo u ovo recesijsko vrijeme pokazati da stare stvari imaju svoju priču, vrijednost i funkciju te da nekom drugom mogu biti itekako korisne! Dobrodošle su i maštovite rukotvorine i umjetnički radovi svih oblika i tehnika.
Svi zainteresirani za prodaju na buvljaku svoj stol mogu rezervirati na brojeve telefona: 098/979-40-33 ili na 506-065. Više informacija potražite na rojcnet.pula.org ili rezervirajte mjesto putem facebooka!
Odlična atmosfera i puno dobre vibre uz glazbu i kuhano vino očekuje vas i ove godine i stoga dođite i pronađite nešto za sebe i svoje najmilije.
Uskoro više detalja i informacija!

Rezervirajte svoje mjesto:

Nadolazeći događaji