rijeka epk logoHrvatsko udruženje interdisciplinarnih umjetnika - HUIU poziva vas u utorak, 12. travnja 2016.cgodine u 18 sati u galeriju Hrvatskog udruženja interdisciplinarnih umjetnika - HUIU, Zagrebačka 27, Pula na predstavljanje Rijeke - Europske prijestolnice kulture 2020.

Projekt Rijeka EPK 2020 predstavit će Ivan Šarar, pročelnik Odjela gradske uprave za kulturu i Slaven Tolj, umjetnički direktor projekta Rijeka EPK 2020.

Grad Rijeka izabran je za hrvatsku Europsku prijestolnicu kulture 2020. s programom "Luka različitosti", čiji je cilj stvoriti grad kulture i kreativnosti za Europu i budućnost.

Nakon predstavljanja bit će prezentiran vizualni identitet Rijeke 2020 koji potpisuje dvojac Jelena Perišić (Split) i Oleg Šuran (Pula). Dizajneri su osvojili prvu nagradu na Natječaju za dizajn vizualnog identiteta Rijeke kao Europske prijestolnice kulture 2020. Ovo je prva javna prezentacija nagrađenog vizualnog identiteta Rijeka 2020 u Puli.

Zainteresirana javnost imat će priliku postavljati pitanja gostima iz Rijeke te doznati postoji li mogućnost potencijalne suradnje u sklopu projekta Rijeka EPK 2020.

Moderator: Mario Benčić – Radio Rojc.

OPROJC logo

radiorojc