Početna

16649227 1722261714454306 3741770094009281642 n

Želite se uključiti u još jednu akciju uređenja budućeg kafića zajednice u Rojcu? Mjesto okupljanja, ispijanja kavice i ćakule uskoro bi se moglo ostvariti. Savez udruga Rojca vas poziva  da se pridružite drugoj u nizu upcycling akcija uređenja prostora u subotu 25.02.2016. od 10 do 15:00 sati u Dnevnom boravku Rojca. Ova akcija bit će posvećena uređenju terase u unutrašnjem dvorištu Rojca! Pridružite nam se uz puno urbanog vrtlarenja, dobre klope, zvuke vinila i kreativne radionice!


Program akcije:
1. URBANO VRTLARENJE: pridružite se radionicama izrade "boxeva" za biljke od paleta i guma te sadnji cvijeća, ukrasnog grmlja i stablašica u unutrašnjem dvorištu, a usput naučite osnove urbanog vrtlarenja. Neka  se unutrašnje dvorište Rojca zazeleni!
2. PONESI SVOJU VINILKU: kako bi akcija protekla uz dobru zabavu potrebna je i dobra glazba! Budući da će  24.2. u Dnevnom boravku biti otvorena izložba "Under Cover – izložba omota albuma nezavisnih glazbenika iz Hrvatske i regije“ koju potpisuje zagrebački kustoski kolektiv emge i akcija će biti u duhu ploča. Ponesite svoju omiljenu i sudjelujte u izboru galzbe!
3. EKO-KREATIVNE RADIONICE ZA DJECU
Klinci i klinceze, i oni koji se tako osjećaju, mogu  se pridružiti u eko-kreativnoj radionici. Otpad je korisna sirovina, a uz malo mašte i spretnosti od papira, kartona, plastičnih boca i limenki možemo stvarati korisne predmete i umjetnička djela.  Ovoga puta izrađivat će se instrumenti! Boce, rolice, riža, kolaž, škare -su dobrodošli!

4. HRANA, A NE OTPAD RUČAK -radionica kuhanja maneštre od ostataka povrća.
Što bi bila Akcija u Rojcu bez dobre maneštre, još kad se radi od ostataka organskog povrća korist se multiplicira: ukusno, ekološki i održivo! U suradnji s ekološkim proizvođačima koji će pokloniti ostatke povrća, bit će organzirana radionica  kuhanja maneštre, slobodno se pridružite u kuhanju, kušanju i serviranju te dobroj i osviještenoj zabavi!

 

Gdje se nalazimo

Za veću kartu kliknite ovdje.

 

mailing lista

NEWSLETTER-ikona

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.