Početna

PROMJENE IZBORI A3-page-001Savez udruga Rojca u četvrtak, 11.5.2017. s početkom u 19h u Dnevnom boravku Rojca organizira tribinu s kandidatima za gradonačelnika Grada Pule na temu „Kakve promjene Rojcu donose različite političke opcije na izborima?“.

U budućem razvoju DC-a Rojc nužne su inovacije unutar polja civilingo društva te otvorenost za djelovanje unutar šireg društvenog konteksta što je usmjerilo aktere u Rojcu na promišljanje i zagovaranje novog modela upravljanja zgradom, ali i razvoja čitavog niza aktivnosti kojima se želi široj javnosti omogućiti korištenje sadržaja te upravljanje zgradom.

Savez udruga Rojca u suradnji s udrugama iz Rojca i građanima Pule u posljednjih je nekoliko godina proveo čitav niz aktivnosti koje su dale odgovore na pitanja kakve su potrebe udruga iz Rojca, koje su mogućnosti za razvoj društvenog poduzetništvau DC Rojc-u te na koji način je moguće efikasnije i svrsishodnije koristiti prostor u centru. Da bi sve te ideje bilo moguće realizirati predlaže se model javno civilnog partnerstva kao primjer demokratizacije upravljanja zajedničkim dobrima. na taj bi način Rojc u budućnosti trebao odgovoriti na potrebe udruga smještenih u zgradi, ali i raznih aktera izvan zgrade, s područja Pule i čitave Istre. Upravo će stoga na tribini biti predstavljena i publikacija "Pogled u budućnost" koja predstavlja jednu od vizija razvoja Rojca.

Cilj tribine je informirati zainteresiranu javnost o programima kandidata za gradonačelnika iz područja kulture, civilnog društva i održivog razvoja koji su vezani za rad udruga i djelovanje Društvenog centra Rojc te njihova vizija o daljnjem modelu upravljanja DC Rojc.

Tribinu će moderirati koordinatorica Saveza udruga Rojca, Irena Boljunčić Gracin.

Organizator: Platforma Saveza udruga Rojca

Platformu Saveza udruga Rojca podržava Zaklada Kultura nova.

 

 

Gdje se nalazimo

Za veću kartu kliknite ovdje.

 

mailing lista

NEWSLETTER-ikona

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.