Početna

PROMJENE IZBORI A3-page-001Savez udruga Rojca u četvrtak, 11.5.2017. s početkom u 19h u Dnevnom boravku Rojca organizira tribinu s kandidatima za gradonačelnika Grada Pule na temu „Kakve promjene Rojcu donose različite političke opcije na izborima?“.

U budućem razvoju DC-a Rojc nužne su inovacije unutar polja civilingo društva te otvorenost za djelovanje unutar šireg društvenog konteksta što je usmjerilo aktere u Rojcu na promišljanje i zagovaranje novog modela upravljanja zgradom, ali i razvoja čitavog niza aktivnosti kojima se želi široj javnosti omogućiti korištenje sadržaja te upravljanje zgradom.

Savez udruga Rojca u suradnji s udrugama iz Rojca i građanima Pule u posljednjih je nekoliko godina proveo čitav niz aktivnosti koje su dale odgovore na pitanja kakve su potrebe udruga iz Rojca, koje su mogućnosti za razvoj društvenog poduzetništvau DC Rojc-u te na koji način je moguće efikasnije i svrsishodnije koristiti prostor u centru. Da bi sve te ideje bilo moguće realizirati predlaže se model javno civilnog partnerstva kao primjer demokratizacije upravljanja zajedničkim dobrima. na taj bi način Rojc u budućnosti trebao odgovoriti na potrebe udruga smještenih u zgradi, ali i raznih aktera izvan zgrade, s područja Pule i čitave Istre. Upravo će stoga na tribini biti predstavljena i publikacija "Pogled u budućnost" koja predstavlja jednu od vizija razvoja Rojca.

Cilj tribine je informirati zainteresiranu javnost o programima kandidata za gradonačelnika iz područja kulture, civilnog društva i održivog razvoja koji su vezani za rad udruga i djelovanje Društvenog centra Rojc te njihova vizija o daljnjem modelu upravljanja DC Rojc.

Tribinu će moderirati koordinatorica Saveza udruga Rojca, Irena Boljunčić Gracin.

Organizator: Platforma Saveza udruga Rojca

Platformu Saveza udruga Rojca podržava Zaklada Kultura nova.

 

 

OPROJC logo

radiorojc

TEHbanner

dnevniboravak logo

rezerviraj db

Dnevni boravak predstavlja

Gdje se nalazimo

Za veću kartu kliknite ovdje.

 

mailing lista

NEWSLETTER-ikona

Partneri

 strukturni-invest-fondovi nacionalna-zaklada-logo razvoj-ljudskih-potencijala  eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova 
trans-europe-halles-logo logo mobilnost
eu-erasmus 1
ured-za-udruge GRAD-PULA-LOGO-1 zupanija istarska

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.