Početna

ESFPočetkom prosinca objavljen je natječaj Europskog socijalnog fonda koji je osmišljen upravo za društveno-kulturne centre kao što je Rojc. Mi smo među rijetkima u Hrvatskoj koji su započeli s razvojem sudioničkog upravljanja društveno-kulturnim centrom, model koji je ovom natječaju bio inspiracija i čiji se razvoj želi potaknuti. Zato će Savez udruga Rojca u suradnji s Gradom Pulom prijaviti projekt u kojem ima mjesta za mnoge udrugeiz Rojca!

Savez udruga Rojca poziva vas na prvi u nizu radnih sastanaka tijekom kojeg ćemo vam predstaviti natječaj i način uključivanja 

zainteresiranih udruga iz Rojca u projektne aktivnosti. Sastanak će se održati 15. prosinca (petak) s početkom u 18 sati u Dnevnom boravku.

Društveno-kulturni centri podrazumijevaju prostore u kojima se povezuje društveno i kulturno, odnosno umjetničko djelovanje. Premda se natječaj zove "Kultura u centru - potpora razvoju javno-civilnog partnerstva u kulturi", ovaj poziv se odnosi na sudjelovanje i suradnju svih udruga na razvoju društvenog centra Rojc, bez obzira na vrstu djelatnosti.  A kultura je alat koji nas međusobno povezuje i otvara Rojc prema lokalnoj zajednici. 

Pruža nam se prilika da od Rojca stvorimo funkcionalni društveni centar te da dio sredstava uložimo u sadržaje koji će svim stanarima biti od velike koristi, poput pretvaranja portirnice u pravi info-punkt u kojem će posjetitelji moći dobiti informacije o udrugama, aktivnostima i programima, ali i da kreiramo nove, zajedničke programe. Rok natječaja je 28.veljače 2018. stoga je važno da se na vrijeme uključite i doprinesete svojim idejama!

Dođite, uključite se i iskoristite priliku!

 

OPROJC logo

radiorojc

TEHbanner

TOOLBOX icon

dnevniboravak logo

rezerviraj db

Dnevni boravak predstavlja

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.