Početna

 

plan111

PD Elektroistra u suradnji sa SPV Istra organizira Opću planinarsku školu sa početkom 15.01.2018. – ponedjeljak u 18 sati u prostorijama društva, Gajeva 3/II – Rojc.

U planinarskoj školi, njeni polaznici, planinari dobit će osnovni oblik obrazovanja o sigurnom kretanju u planini, kodeksu planinarske etike, upoznat će lijepu-ružnu stranu prirode.

Škola se sastoji od teoretskog i praktičnog dijela, odnosno od 23 sata predavanja, 30 sati vježbi i 20 dana planinarskih izleta, organiziranih u Hrvatskoj i inozemstvu.

Predavači u školi bit će vodiči, iskusni planinari, članovi GSSH (gorska služba spašavanja), članovi HSS (hrvatski speleološki savez), doktori.

Predavanja će se održavati u prostorijama društva svaki ponedjeljak u 18 do 20 sati.

Radi ubrzanog izlaganja teoretskog dijela, moguća su još predavanja u srijedu ili četvrtak u isto vrijeme.

Upisnina za opću planinarsku školu iznosi 150 kn, uz obavezno članstvo u HPS-u (članstvo u planinarskom društvu).Upisi u planinarsku školu počinju 01.11.2017. i traju do 11.12.2017.

Svaki polaznik planinarske škole dobiti će na prvom predavanju 15.01.2018. nastavni program, dinamički plan opće planinarske škole, popis literature, plan planinarskih izleta i uvjete koje moraju ispuniti da bi pristupili završnom ispitu i stjecanju diplome o pohađanju planinarske škole.

NAPOMENA: Budoći da će u 12. i 01. mjesecu u sportskim trgovinama biti snižene cijene planinarske opreme, planinarska škola početi će sa radom 11.12.2017. ponedeljak u 18 sati i 14.12.2017. četvrtak kako bi se novi planinari upoznali sa potrebnom opremom a time im se olakšalo kod nabave iste.

Voditelj planinarske škole: Težak Serđo tel. 092 285 0093, mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

OPROJC logo

radiorojc

TEHbanner

TOOLBOX icon

dnevniboravak logo

rezerviraj db

Dnevni boravak predstavlja

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.