Početna

New Hopes trioNakon što su u četvrtak 15. veljače održana predavanja o Crowdfunding kampanjama te je navečer realizirano i drugo izdanje programa „Open DJ desk“, i ovaj nam vikend u klubu Kotač donosi raznolika događanja.

U petak 16. veljače na rasporedu je „Goulash Disko Festival Showcase“. Riječ je o promo partiju prvog glazbenog festivala na svijetu koji se financira putem Crowdfunding kampanja. Glazbeni stilovi koji se mogu čuti na ovom festivalu su: global bass, tropical grooves, gypsydelic, swing folk, organica, gypsy punk, latintronics, oriental house...

U Kotaču će svoje setove odvrtiti belgijanac Yves Taquet, koji je osnivač Goulash Disko Festivala, DJ Kiwi te puležan Jinxie Grooves. Showcase počinje u 22 sata a ulaz je slobodan.

Subota je rezervirana za ljubitelje jazza. Drugo izdanje programa Jazzavac donosi nam nastup slovenskog New Hopes tria. Koncert je posvećen velikanu električne bass gitare i skladatelju Jacu Pastoriusu, koje je za vrijeme svog života (1.12.1951 - 21.9.1987) ostvario poveći glazbeni opus. Uvršten je među najutjecajnije glazbene stvaraoce 20. stoljeća. Njegove kompozicije se još uvijek izvode kao nešto posebno iako je prošlo dosta vremena od kada je napustio ovaj svijet. Jacoov način svranja bila je revolucija u sviranju električnog basa. Iza njega su ostali novi pristupi sviranja basa koje se još dan danas proučavaju. New Hopes trio je u svoj repertoar uvrstio skladbe Jaca Pastoriusa koje zahtijevaju visoko profesionalan pristup i izvanrednu tehniku. Koncert počinje u 22 sata a ulaz je 30 kuna.

OPROJC logo

radiorojc

TEHbanner

TOOLBOX icon

dnevniboravak logo

rezerviraj db

Dnevni boravak predstavlja

Nadolazeći događaji

Četvrtak, 06 Pro 2018 12:00 – Petak, 21 Pro 2018 12:00

Srijeda, 19 Pro 2018 19:00 – 22:00

NEWSLETTER-ikona

mailing lista

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.