Početna

hrvoje juric23. veljače u 18 sati u dnevnom boravku Društvenog centra Rojc održat će se besplatno multimedijalno predavanje biciklista i avanturista Hrvoja Jurića. Hrvoje se po treći put vratio u Norvešku, ali ovog puta uz tim koji ga je pratio i snimao cijelim putem.

Na električnom biciklu Greyp G12H prešao je preko 3000 kilometara norveškog teritorija po gotovo svim vremenskim uvjetima. Biciklirao je kroz fjordove i preko nekih od najviših planinskih prijevoja, po otocima koji su spojeni tunelima s kružnim tokovima ispod zemlje, a posjetio je i prekrasno otočje Lofoten.

Mjesec dana istraživanja od Lindesnesa do Nordkappa, najjužnije i najsjevernije točke Norveške, zabilježeno je u kratkom dokumentarnom filmu „The Northest Electric Ride“ čiji je autor Siniša Glogoški, snimatelj koji iza sebe ima nekoliko respektabilnih dokumentarnih projekata (Gvajana, Sirija, Sibir...).

Na ovom događaju održat će se projekcija dokumentarnog filma i predavanje popraćeno autorskim fotografijama.

Predavanje, u organizaciji Udruge ZUM, dio je programa Perpetuum Mobile koji je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

OPROJC logo

radiorojc

TEHbanner

TOOLBOX icon

dnevniboravak logo

rezerviraj db

Dnevni boravak predstavlja

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.