Početna

23843656 861821593991504 4102783304910751759 nI ovog vikenda Klub Kotač nam je pripremio dva sjajna događaja. U petak se rasplešite na afrobeat i old school funk u programu Groovoteke, a subota je rezervirana za ženski izričaj u konceptualnoj večeri Soul thing: Ladies first.06.04."Groovoteka #3" Nastavljamo s dobrim zvukom i nadasve odličnim plesnjakom koji je u posljednja dva izdanja dokazao da izaziva dobar osjećaj i osmijeh na licima njezinih sljedbenika. Travanjsko izdanje Groovoteke pružit će spoj stare škole i novih momaka, kako u glazbi, tako i u pojavi. Predstavit ćemo soničnu fuziju afrobeat instrumentala, old school funka i modernijeg disco boogie žanra. Nastupaju:M.Funkovich, Matija Licul i M.G.K.

07.04."Soul Ting Vol. 1: Ladies First" Soul Sisters u suradnji s klubom Kotač s ponosom predstavlja SOUL TING - večeri posvećene RnB glazbi te svim njegovim glazbenim derivatima i srodnim žanrovima. Jednom mjesečno okupiti ćemo se kako bi slušali probrane playliste naših selektorica i njihovih gostiju s lokalne i regionalne scene. Također ćemo u sklopu glazbenih večeri ugostiti razne ženske umjetnice i njihove radove, ali se pobrinuti i za vaše nepce ukusnim delicijama iz kuhinje naše Martine iz trgovine zdrave hrane Zdravo Zelena.

Soul Sisters dio je Roots Daughters Collective-a, dobro poznatog našoj pulskoj publici te dugi niz godina aktivnog na sceni, a cilj mu je okupiti i osnažiti žene u njihovom kreativnom stvaralaštvu i izražavanju.

Nastupaju: Nina Davis  (GangGang), Miss Moon (Soul Sisters), Lucy (Soul Sisters)+ gosti iznenađenja
Izložba fotografija: Lorina Duić

OPROJC logo

radiorojc

TEHbanner

TOOLBOX icon

dnevniboravak logo

rezerviraj db

Dnevni boravak predstavlja

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.