Početna

poster akcija square 1Jednom u godini „Akcija Rojc“, kao zajednička manifestacija svih udruga u DC-u Rojc pruža jedinstvenu priliku da jedni drugima damo podršku i pokažemo tko smo i što radimo.


Ovom akcijom zbližavamo zajednicu, a uz raznovrstan i zabavan program obraćamo pozornost i na teme koje nas se kolektivno tiču. Želimo na interesantan i kreativan način uključiti javnost u programe i aktivnosti udruga i umjetnika iz Rojca. Vizija nam je da posjetitelji Akcije kroz jedan dan proveden u Rojcu otiđu obogaćeni znanjem, iskustvom i razumijevanjem za važnost Rojca kao jedinstvenog prostora dijeljenja, kreativnosti i imaginacije.


Ideja je da se unutarnje dvorište transformira u šaroliki trg kreativnosti u kojem će, uz popratni glazbeno-scenski program, udruge naizmjenično predstavljati svoje aktivnosti i programe. Uz to, oživimo hodnike Rojca i otvorimo svoja vrata! Predstavite svoj rad!

Pozivamo vas da se uključite sa svojim programom!

Pokažimo javnosti bogatstvo i kreativnost Rojca!

Molimo vas da ispunite prijavnicu koja se nalazi u prilogu i da nam ju dostavite najkasnije do 28.05.2018. godine. Možete ju poslati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ju donijeti u Dnevni boravak svaki radni dan od 13-21h.
Nakon što sakupimo sve vaše prijedloge, napravit ćemo program manifestacije sa svim satnicama i uključenim udrugama kojeg ćemo tiskati i podijeliti kako bi publika mogla slijediti događanja koja će se odvijati u sklopu Akcije Rojc!


Za sve dodatne informacije ili objašnjenja, stojimo vam na raspolaganju.

Kontakt telefon: 091 207 75 77

OPROJC logo

radiorojc

TEHbanner

TOOLBOX icon

dnevniboravak logo

rezerviraj db

Dnevni boravak predstavlja

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.