Početna

repetitor plakat rojcLjeto u Dnevnom/Koncerti u dvorištu Rojca: Repetitor + TBC

ponedjeljak, 25.06. 2018. u 21 sat

Ulaznice po cijeni od 40 kuna moguće je kupiti na dan koncerta na ulazu od 20 sati.

 

Nabrijana beogradska garage rock trojka Repetitor nastupit će u dvorištu pulskog Rojca u ponedjeljak 25. lipnja.

Repetitor je bez sumnje jedan od najzanimljivijih i najprodornijih mladih bendova s Balkana. Sa svoja dva albuma Sve što vidim je prvi put (Odličan Hrčak, 2008) i Dobrodošli na okean (Moonlee Records, 2012) Repetitor su jednostavno osvajali top-liste, primali odlične kritike, a sa svojim fantastičnim visoko energetskim koncertnim nastupima šire svoju fanovsku bazu. Repetitor imaju iza sebe bezbroj koncerta širom Balkana, par europskih turneja, kao i nastupe na brojnim festivalima (Sziget, Exit, Pohoda, Eurosonic, INmusic, SuperUho, Rock For People...), a oduševili su i publiku u Kini i Rusiji. U listopadu 2016 je izašao treći album Gde ćeš (Moonlee Records).


Repetitor su svoj prepoznatljivi zvuk polako gradili pod utjecajem žestokog rock‘n’rolla, post-punka i svega između. Donose nam transžanrovske pjesme, izgrađene na energičnom međuodnosu instrumenata i vokala, koji postepeno grade karakterističan kotrljajući zvučni zid, koji gazi sve pred sobom. Bilo bi teško povući direktnu poveznicu s određenim muzičkim pravcima, ali pažljivo slušanje otkriva sličnosti s bendovima kao što su rani Mudhoney, Šarlo Akrobata, Fugazi, Sonic Youth, Pixies ili rana Nirvana, pa čak i Black Sabbath ili Suicide. Iako to isprva djeluje nespojivo, Repetitor se bez problema kreće tim stazama i tražeći svoje, donosi zvučno iskustvo u kojem je teško moguće više uživati.
Repetitor svakako predstavlja najbolje što može ponuditi suvremena beogradska garage rock scena. Možda je prerano, ali nikako nije pretjerano reći da Repetitor upravo sada postaje dio jednog, još neispisanog poglavlja povijesti rock kulture u regiji.

 

Fried Brain - mladi pulski hardcore četverac s malo godina, ali jako puno staža na sceni, kojeg čini ekipa iz bendova kao što su Sabotaža, Red Tape, Kani Bastardi i Scorn.

Postavu čine "Smokva" - gitara, "Siki" - bubanj, "Bigi"- bass, "Baby"- vokal

 

Organizator koncerta je Savez udruga Rojca. Program Ljeto u Dnevnom/Koncerti u dvorištu Rojca financiran je sredstvima Ministarstva kulture, Zaklade Kultura nove i Grada Pule.

OPROJC logo

radiorojc

TEHbanner

TOOLBOX icon

dnevniboravak logo

rezerviraj db

Dnevni boravak predstavlja

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.