Početna

1Poštovani korisnici / korisnice prostora u DC Rojc,

 

na tribini pod nazivom "Novi ugovori o korištenju prostora u Rojcu - zajedno do boljih kriterija i uvjeta", održanoj 5. srpnja 2018. u Dnevnom boravku, predstavili smo rezultate intervjua sa svim korisnicima prostora te najavili osnivanje radne grupe za oblikovanje prijedloga novih kriterija za korištenje prostora, koji bi trebali više odgovarati vašim potrebama, ali i biti usmjereni prema društvenom i kulturnom razvoju zajednice.

Radna skupina ima uži dio, koji čine pročelnica Upravnog odjela za kulturu Grada Pule Jasmina Kamber, vanjski stručnjak Teodor Celakoski i predsjednica Koordinacije DC Rojc Dušica Radojčić. Širi dio radne skupine čini 7 predstavnika udruga korisnica prostora, koji će biti imenovani na temelju ovog javnog poziva. Radna skupina, njen uži i prošireni dio, angažirat će se u sljedećih nekoliko mjeseci na unaprjeđenju uvjeta odosno na kriterijima za dodjelu i korištenje prostora Rojca. 

 

Pozivamo vas da predložite svoje predstavnike u radnu skupinu. Grupa će raditi na sastancima koje će moderirati vanjski stručnjak. Cilj je na temelju inputa svih članova/ica radne skupine i razmatranja mogućnosti i ograničenja izraditi prijedlog novih kriterija za dodjelu i korištenje prostora. U radu skupine sudjelovat će i pomagati pravnica Grada Pule Mirna Radolović.

 

Ukoliko se javi veći broj zainteresiranih osoba od planiranog broja (7), uža radna skupina odabrat će članove/ice tako da se osigura sudjelovanje osoba iz različitih područja djelovanja udruga u DC Rojc. 

 

Konačni prijedlog kriterija formulirat će uža radna skupina, koja ga dostavlja Koordinaciji Društvenog centra Rojc na usvajanje. Na temelju zaključka Koordinacije Grad Pula će pripremiti nove ugovore za korištenje prostora u zgradi.

 

Ljubazno vas molimo da svoje prijedloge za sudjelovanje u radu šire radne skupine dostavite najkasnije do 24. rujna 2018., na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Prijedlog mora sadržavati ime i prezime osobe, email, telefon i udrugu iz koje dolazi.  Početak rada skupine planira se početkom listopada.

Nadolazeći događaji

Petak, 17 Tra 2020 20:00 – 23:00

Petak, 15 Svi 2020 20:00 – 23:00

Petak, 12 Lip 2020 20:00 – 23:00

Srijeda, 23 Pro 2020 18:30 – 21:00

NEWSLETTER-ikona

mailing lista

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.