Početna

photo 1496745109441 36ea45fed379 Utorak, 19. ožujka u 17:30 sati u Dnevnom boravku Rojca Zbog nužnosti usklađivanja sa zakonom, Grad Pula je naručio izradu Pravilnika zaštite od požara i Plana evakuacije i spašavanja od tvrtke Indikator d.o.o. iz Labina. Korisnici prostora u Rojcu moraju se upoznati s tim dokumentima tj. educirati o ponašanju u slučaju požara u zgradi.

 

 

Zato će tvrtka Indikator organizirati edukaciju za Rojčane koja će obuhvaćati evakuaciju i spašavanje iz zgrade te zaštitu od požara. Na edukaciji će biti riječi o vrsti i rukovanju aparatima za gašenje koji su postavljeni u zgradi, o razlozima i načinu izlaska iz zgrade te o nužnim promjenama i ulaganjima kako bi se postigla poželjna razna sigurnosti. S obzirom na uočene nedostatke i probleme u zgradi vezane za hitnu evakuaciju u slučaju požara, posebno naglašavamo potrebu da na edukaciji sudjeluju udruge koje imaju prostore udaljene od izlaza iz zgrade, one iz podruma, one koje se nalaze u zagrađenim dijelovima hodnika te naročito one koje rade s djecom. Predviđeno trajanje je oko sat vremena. Nemojte propustiti ovu priliku da se upoznate s mjerama koje morate poduzeti u slučaju požara da biste zaštitili svoje korisnike i sebe. Koristimo ovu priliku i da vas upoznamo s obavezama prema Zakonu o zaštiti na radu prema kojima su poslodavci, uključujući i udruge, koji zapošljavaju jednu ili više osoba dužni imenovati i osposobiti jednu osobu za voditelja evakuacije, a ostale radnike educirati o preventivnoj zaštiti od požara. Odgovorna osoba udruge odgovorna je za edukaciju svojih članova i korisnika za postupanje u slučaju požara.

Nadolazeći događaji

Petak, 17 Tra 2020 20:00 – 23:00

Petak, 15 Svi 2020 20:00 – 23:00

Petak, 12 Lip 2020 20:00 – 23:00

Srijeda, 23 Pro 2020 18:30 – 21:00

NEWSLETTER-ikona

mailing lista

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.