Početna

dkc hr kolorSU Klubtura u 2019. godini započinje s provedbom poziva za predlaganje kulturno-umjetničkih aktivnosti kroz projekt DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara, kojim se umrežavaju i programski povezuju postojeći društveno-kulturni centri na razini Hrvatske.

Što je DKC-HR poziv?

SU Klubtura u 2019. godini započinje s provedbom poziva za predlaganje kulturno-umjetničkih aktivnosti kroz projekt DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara, kojim se umrežavaju i programski povezuju postojeći društveno-kulturni centri na razini Hrvatske.

Kome je poziv namijenjen?

Poziv je otvoren građanima te svim organizacijama koje pripadaju području djelovanja Clubture-a, uključujući organizacije članice SU Klubtura.

Tko može biti partner?

U suradničke kulturno-umjetničke aktivnosti moraju biti uključena najmanje tri partnera, u obaveznom partnerstvu s minimalno jednom od organizacija/ustanova voditelja postojećih društveno-kulturnih centara u Hrvatskoj:

- Art radionica Lazareti, Dubrovnik

- Platforma Doma mladih, Split

- Platforma za Društveni centar Čakovec

- Pogon - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade

- Savez udruga Kaoperativa, Karlovac

- Savez udruga Molekula, Rijeka

- Savez udruga Rojca, Pula

Koje su lokacije provedbe?

Aktivnosti u sklopu ovog kruga provodit će se u postojećim društveno-kulturnim centrima (Čakovec, Dubrovnik, Karlovac, Pula, Rijeka, Split, Zagreb).

Što se financira kroz DKC-HR? 

- putni troškovi: put, prehrana

- smještaj

- tisak plakata i letaka (obavezan trošak u budžetu)

- honorari za izvoditelje

- najam i transport opreme

Kada i tko odlučuje?

Na temelju prikupljenih prijedloga putem ovog poziva konačnu odluku o tome koji će se projekti financirati donijet će Skupština SU Klubtura zajedno sa svim prijaviteljima na sjednici u lipnju 2019. godine. Realizacija suradničkih aktivnosti predviđena je u razdoblju od 15.6.2019. do 31.5.2020. godine.

Prijave (do 15. svibnja 2019.): https://www.clubture.org/users/sign_in?type=dkchr

Više: https://www.clubture.org/info/razmjena-programa

Projekt DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara provodi Savez udruga Klubtura u partnerstvu s Pogonom - Zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade, Platformom za Društveni centar Čakovec, Savezom udruga KAoperativa, Platformom Doma mladih, Art radionicom Lazareti, Savezom udruga Molekula i Savezom udruga Rojca. Sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, operativni program Učinkoviti ljudski potencijali. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Saveza udruga Klubtura.  

 

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.