Početna

dkc hr kolorSU Klubtura u 2019. godini započinje s provedbom poziva za predlaganje kulturno-umjetničkih aktivnosti kroz projekt DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara, kojim se umrežavaju i programski povezuju postojeći društveno-kulturni centri na razini Hrvatske.

Što je DKC-HR poziv?

SU Klubtura u 2019. godini započinje s provedbom poziva za predlaganje kulturno-umjetničkih aktivnosti kroz projekt DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara, kojim se umrežavaju i programski povezuju postojeći društveno-kulturni centri na razini Hrvatske.

Kome je poziv namijenjen?

Poziv je otvoren građanima te svim organizacijama koje pripadaju području djelovanja Clubture-a, uključujući organizacije članice SU Klubtura.

Tko može biti partner?

U suradničke kulturno-umjetničke aktivnosti moraju biti uključena najmanje tri partnera, u obaveznom partnerstvu s minimalno jednom od organizacija/ustanova voditelja postojećih društveno-kulturnih centara u Hrvatskoj:

- Art radionica Lazareti, Dubrovnik

- Platforma Doma mladih, Split

- Platforma za Društveni centar Čakovec

- Pogon - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade

- Savez udruga Kaoperativa, Karlovac

- Savez udruga Molekula, Rijeka

- Savez udruga Rojca, Pula

Koje su lokacije provedbe?

Aktivnosti u sklopu ovog kruga provodit će se u postojećim društveno-kulturnim centrima (Čakovec, Dubrovnik, Karlovac, Pula, Rijeka, Split, Zagreb).

Što se financira kroz DKC-HR? 

- putni troškovi: put, prehrana

- smještaj

- tisak plakata i letaka (obavezan trošak u budžetu)

- honorari za izvoditelje

- najam i transport opreme

Kada i tko odlučuje?

Na temelju prikupljenih prijedloga putem ovog poziva konačnu odluku o tome koji će se projekti financirati donijet će Skupština SU Klubtura zajedno sa svim prijaviteljima na sjednici u lipnju 2019. godine. Realizacija suradničkih aktivnosti predviđena je u razdoblju od 15.6.2019. do 31.5.2020. godine.

Prijave (do 15. svibnja 2019.): https://www.clubture.org/users/sign_in?type=dkchr

Više: https://www.clubture.org/info/razmjena-programa

Projekt DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara provodi Savez udruga Klubtura u partnerstvu s Pogonom - Zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade, Platformom za Društveni centar Čakovec, Savezom udruga KAoperativa, Platformom Doma mladih, Art radionicom Lazareti, Savezom udruga Molekula i Savezom udruga Rojca. Sufinancirala ga je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, operativni program Učinkoviti ljudski potencijali. Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Saveza udruga Klubtura.  

 

OPROJC logo

radiorojc

TEHbanner

TOOLBOX icon

dnevniboravak logo

rezerviraj db

Dnevni boravak predstavlja

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.