Početna

1. Udruga Merlin u suradnji s Gradom Pula i Turističkom zajednicom Pula u sklopu projekta ''Kreativnih radionica '' organizira izložbeno-prodajnu manifestaciju ''Izvorni sjaj pulske Arene 2010.'' na lokaciji Ninfei. Pozivaju se neprofitne organizacije da dostave uzorke ''Komisiji za odabir rukotvorina'' do 30. travnja 2010. koja će odabrati radove na temu kulturno-povijesne baštine grada Pule za prodaju na toj lokaciji. Komisiju čine predstavnici: Ureda zdravstva i socijalne skrbi, Ureda za kulturu, Komisije za likovne djelatnosti grada, Ureda za komunalne djelatnosti, Turističke zajednice grada Pule, Udruge Merlin.

Nakon odabira radova organizacije sklapaju ugovor o komisionoj prodaji s Udrugom Merlin koja je odgovorna za organizaciju prodaje na manifestaciji. Organizacije koje će sudjelovati na Manifestaciji financijski sudjeluju u dijelu troškova održavanja štandova i honorara osoba koje će raditi na štandovima. Sredstva od prodaje su namijenjena radu tih istih institucija ili neprofitnih udruga koje rade s umjetnicima i marginaliziranim skupinama.
Radovi i prijave se dostavljaju u ured Udruge Merlin, Gajeva 3, Rojc.

www.merlinpula.hr. Na web stranici je dostupan prijavni obrazac.

2. RIMSKI OSMJESI edukacijska je radionica modeliranja predmeta u glini na temu kulturno povijesne baštine iz rimskog razdoblja grada Pule. Teme su rimski novac, maske, likovi bogova, spomenici.
Najuspješniji radovi koristit će se za izradu kalupa i odljeve u gipsu. Pozivamo sve zainteresirane građane koji svojom kreativnošću žele doprinijeti kvalitetnijoj ponudi suvenira i uspomena na grad Pulu da se uključe u radionicu.
Gdje: Rojc – sjeverno krilo, prizemlje, soba 3.
Kada: od 19. travnja u 17 h do 14. svibnja 2010, dva puta tjedno ponedjeljak i srijeda.

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.