Početna

Drage građanke i građani Rojca, ovako bi zasigurno započeo neki politički govor, neke političke stranke koja je, nekom pukom srećom uspjela dobiti priliku da održi govor pred okupljenim " mnoštvom " - članovima udruga. Vjerojatnost nikakva, ali mi je nekako odgovaralo za početak ovog teksta koji nema veze s politikom, ali ima jednu dobru vijest, koja bi mogla započeti tom iskušanom parolom za pridobivanje pažnje, ali ipak započinje ovako...

Od sutra kad ulazite na glavna vrata Rojca, prije nego li zakoračite na prvu stepenicu, pogledajte udesno. Ugledat ćete oglasnu ploču Saveza udruga Rojca i jedan žuti poštanski sandučić. Dobro pročitajte sve što piše na oglasnoj ploči, važno je, a žuti sandučić u svoju memoriju uvrstite kao Vašu vezu za Veznik.
Upravo ćete u taj sandučić ubacivati sve vaše prijedloge, komentare, najave događanja, pohvale i kritike. Mašti na volju, zatrpajte ga, nek` puca po metalnim žutim šavovima. Ako taj tjedan nemate neku ideju, možete ubaciti i po koju kunicu, znate onako kao u fontanu / sandučić sreće - za uspješne projekte, nove ideje, za uspjeh u dobivanju sponzorstava i donacija, za što više članova i uspješno naplaćenih članarina... A gdje ćete čitati o svojoj sreći i uspjesima, nego u Vezniku koji treba štampati svaka tri mjeseca, pa je svaka pomoć - dobro došla.
Sve što ubacite bit će kreirano u zanimljive tekstove i objavljeno u Vezniku i na Rojcnetu, http://rojcnet.pula.org/. Eto vam prilike da na još jednostavniji način sudjelujete u kreiranju suživota u Rojcu, ali i za kvalitetnu reklamu udruga kojma želite sve najbolje.
Kako priliči, kulturnim građankama i građanima jednog kulturnog centra, zahvaljujemo Hrvatskoj pošti d.d. na donaciji sandučića.
Napomena, ne ubacujete smeće, jer pored sandučića imate koš za smeće koji tome služi.

Napisala: Rudija Pavličević

Nadolazeći događaji

Subota, 22 Velj 2020 20:00 – Četvrtak, 05 Ožu 2020 23:00

Utorak, 03 Ožu 2020 18:00 – 20:00

Srijeda, 04 Ožu 2020 18:00 – 20:00

Četvrtak, 05 Ožu 2020 17:00 – 21:00

Utorak, 10 Ožu 2020 17:00 – 19:00

NEWSLETTER-ikona

mailing lista

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.