Početna

Od petka, 11.11. 2011. godine, u svoje planere dobre zabave, možete upisati i klub Audiovizualne udruge Marsova soba, popularnog Marsrooma. Upravo od tog dana, od 20 sati započinje ovogodišnja klubska zabava i radionice na drugom katu, sjeverno krilo Društvenog centra Rojc, gdje se nalazi prostorija udruge.

 

Prema najavama voditelja kluba, ova će godina biti još raznovrsnija i bogatija, uz ispriku onim najnestrpljivijim za kašnjenje programa, čiji su uzrok radovi u prostoru – postavljanje novih dekorativni detalja, lighta i sounda.

Glazbeni dio programa odvijat će se tijekom vikenda, pa je tako svaki petak rezerviran za sadašnje i buduće obožavatelje psihodelije i trancea, dok će ljubitelji duba, d'n'b, jungle, chilla i ostale glazbe doći na svoje subotom.

Osim brojnih DJ-eve i live nastupe, ova je sezona obogaćena i radionicama digitalnog miksanja i oslikavanja zidova u raznim tehnikama te izložbama fotografija i likovnih radova najrazličitije tematike. Poziv svim zainteresiranim, afirmiranim i neafirmiranim umjetnicima da se jave i u prostorijama kluba predstave svoje umjetničke radove.
Svi kreativni prijedlozi su dobrodošli !!!

Kao i svaki javni prostor i Marsroom klub ima svoja pravila. Koja? Prije svega, nisu strašna, a doznat ćete ih ukoliko već ovog petka " bacite đir " na prvo ovosezonsko druženje. Napomena svima koji imaju klupsku iskaznicu da je svakako donesu!!!

Što se tiče programa u prostorijama kluba Monteparadiso i održavanja partiya u organizaciji udruge Marsroom, evo i prvih najavica: petak, 09. 12. 2011. godine održat će se party u suradnji s riječkim Balkan Kolektivom, dok se u petak, 23. 12. 2011. godine pripremite za tradicionalni Božićni vikend psytrance party!!!

Sezona 2011./2012. s Marsroom-om je započela.

Nadolazeći događaji

Ponedjeljak, 16 Pro 2019 19:00 – 22:00


Srijeda, 18 Pro 2019 10:30 – 13:00

Srijeda, 18 Pro 2019 19:00 – 22:00

Četvrtak, 19 Pro 2019 15:00 – 21:00

NEWSLETTER-ikona

mailing lista

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.