Početna

Udruga za ples i rekreaciju djece, mladih i odraslih Sense&Dance svoju djelatnost temelji na poticanju i promicanju kulturno-umjetničkog stvaralaštva s naglaskom na ples i rekreaciju te stvaranje kreativnog izričaja s rasponom vještina od klasike do hip-hopa. Osnivačica i voditeljica udruge je Sanela Vrbnjak, priznata plesačica i koreografkinja s dugogodišnjim iskustvom u plesu i radu s djecom, koja potpisuje niz cjelovečernjih plesnih predstava i zapaženih koreografija, dok iza sebe ima mnogobrojne javne nastupe, kazališna i televizijska gostovanja, primjerice, bila je dio pobjedničkog tima glazbeno-plesnog reality showa, prikazivanog na Hrvatskoj radioteleviziji.

Udruga Sense&Dance domaćin je i organizator plesnoga seminara pod nazivom Lyrical Jazz Dance & Hip-hop koji se održava dvaput godišnje, a ugošćuje poznata i priznata imena s domaće i inozemne plesne scene.

Program udruge prilagođen je različitim dobnim skupinama i različitom prethodnom znanju polaznika, a svi zainteresirani mogu sudjelovati u idućim radionicama:
ritmika i ples za predškolski uzrast od 3 do 4 i od 5 do 6 godina
ritmika i osnove klasike za djecu od 7 do11 godina
jazz dance i moderne plesne tehnike za djecu od 12 do 14 godina
jazz dance, funky jazz, street dance i hip-hop za polaznike od 14 do 18 godina
rekreacijski jazz dance za odrasle
rekreacijski hip-hop za odrasle

Ukoliko se odlučite pridružiti i postati dio Sanse&Dancea, već na prvim treninzima dobro ćete zagrijati cijelo tijelo, mišiće, zglobove i ligamenate, ali i upoznati vlastito tijelo te naučiti izdvajati njegove pojedine dijelove. Potom slijede vježbe snage i fleksibilnosti na podu, upoznavanje s različitim tehnikama plesa i pokreta te dijagonalama, odnosno elementima kretanja kroz prostor. Na samom kraju treninga, naravno, slijedi istezanje, zbog prevencije upale mišića i povećanje amplitude pokreta. Sve ove faze usmjerene su prema jednom cilju – upoznavanju plesnih sekvenci i pamćenju koreografije, budući da su, osim redovnih treninga, sastavni dio programa udruge i prezentacije naučenog s minimalno dva javna nastupa godišnje.

Polaznici programa naučit će pravilno disati pri naporu, pravilno se držati i hodati te ojačati i izgraditi pasivne i aktivne mišiće te zglobove, steći kontrolu pokreta i osjećaj za pokret u prostoru te koristiti maštu i prilagoditi improvizaciju raznoj muzičkoj dinamici, postižući na taj naćin osjećaj zajedništva i pripadanja grupi.

Svi zainteresirani mogu se javiti na broj mobitela +385 98 957 9926 ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nadolazeći događaji

Petak, 17 Tra 2020 20:00 – 23:00

Petak, 15 Svi 2020 20:00 – 23:00

Petak, 12 Lip 2020 20:00 – 23:00

Srijeda, 23 Pro 2020 18:30 – 21:00

NEWSLETTER-ikona

mailing lista

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.