Početna

SPK Onsight organizira natjecanje u sportskom penjanju, tj. organizira kup Hrvatske u disciplini Boulder. Natjecanje će se održati 5 i 6 studenog u prostorijama na petom katu. Sudjelovat će sve kategorije od mlađih kadeta do seniora. Prvi dan snage će odmjeriti mlađe dobne skupine, dok će seniori nastupiti u nedjelju.

U disciplini boulder natjecatelj mora doći do zadanog hvatišta u što manje pokušaja, penjati će nekoliko smjerova raznih težina kako bi dobili pobjednika zbrajanjem rezultata tj. pokušaja. Svaki smjer ima svog suca koji bilježi svaki pokušaj svakog natjecatelja, a svaki natjecatelj ima pet minuta za jedan smjer. Dok se između smjerova odmara pet minuta. Očekujemo natjecatelje iz cijele Hrvatske. Ovo je ujedno i zadnje natjecanje u ovoj disciplini za kup Hrvatske pa ćemo tako i ovdje saznati ukupne pobjednike. Pozivamo sve zainteresirane da dođu bodriti naše pulske penjače.

Nadolazeći događaji

Petak, 17 Tra 2020 20:00 – 23:00

Petak, 15 Svi 2020 20:00 – 23:00

Petak, 12 Lip 2020 20:00 – 23:00

Srijeda, 23 Pro 2020 18:30 – 21:00

NEWSLETTER-ikona

mailing lista

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.