Početna

U sklopu projekta " Kreiraj i u zdravim navikama uživaj ", u organizaciji udruge Metamedij, predstavnici pulskih udruga – ZUM, Sonitus, Metamedij, Savjet mladih grada Pule i Studentski centar Pula – proteklog su tjedna posjetili Maribor s ciljem upoznavanja rada udruga i organizacija koje se bave nezavisnom kulturom i mladima na području Slovenije.

Tom su prilikom posjetili Multimedijalni centar i istoimeno Kulturno obrazovno društvo KIBLA, zaslužno za uspješnu kandidaturu Maribora za titulu grada europske prijestolnice kulture u 2012. godini. Iduće odredište pulskih udruga bio je Klub MC Pekarna, gdje su sudjelovali u radu " Konference kontra demence " na temu održivosti centara i klubova u Sloveniji. Moderator rasprave bio je koparski glazbenik Marko Brecelj, a govorilo se o renoviranju Pekarne, ali i o problemima slovenskih udruga tijekom pregovora s gradom o modelu financiranja i funkcioniranja. Kraj puta završio je posjetom kulturnog inkubatora u sklopu Omladinskog kulturnog centra ( MKC ), javne ustanove koju vodi Grad Maribor. Inkubator nudi logistiku i infrastrukturu za galerijska izlaganja, video i 3D produkciju i postprodukciju te prostor za susrete i kulturne prezentacije mladih umjetnika.

Nadolazeći događaji

Petak, 17 Tra 2020 20:00 – 23:00

Petak, 15 Svi 2020 20:00 – 23:00

Petak, 12 Lip 2020 20:00 – 23:00

Srijeda, 23 Pro 2020 18:30 – 21:00

NEWSLETTER-ikona

mailing lista

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.