Početna

Videospot za novi singl "Bez tebe" u fokus stavlja (ne)obične ljude i njihove vrijednosti; susjede, prijatelje, poznanike, sugrađane. Marijan Jelenić, autor glazbe i teksta za singl "Bez tebe" ujedno i scenarist ovog videospota najbolje opisuje poruku pjesme: "Bez tebe nije samo ljubavna fraza, već životna činjenica, jer kao što ne postoji glas jedne ruke tako ni pojedinac ne može sam opstati. Tom tezom vodi se i videospot za pjesmu Bez tebe.

" Oko sto ljudi sudjelovalo je u snimanju ovog videospota. Pored grupe Nola u novom video uratku sudjeluju članovi petnaestak udruga, kreativci i umjetnici koji svojim radom žele popraviti kvalitetu življenja u svom okruženju; bendovi, plesači, svirači, zbor, mažoretkinje, sportaši, čarobnjaci, performeri, glumci, fotografi i drugi. Bivša vojarna Karlo Rojc, danas dom neprofitnih udruga različitih interesa poslužila je Zoranu Mikletiću, snimatelju i redatelju videospota, kao izvrsna kulisa. Prostor, kojeg je Grad Pula prenamijenio za potrebe udruga i time pokazao kako se hladni vojni objekti mogu pretvoriti u kreativne inkubatore, postao je u videospotu mjesto dobrih vibracija, zajedništva i sreće. Dijelovi spota snimljeni su nedaleko Manjadvorci u prigodi foto-sessiona kojeg je za potrebe grupe Nola odradila mlada medulinska fotografkinja Ana Lorencin.

Spot pogledajte na linku:
http://www.youtube.com/watch?v=SiCRnAVo1w8

Izvor:http://www.yolike.com/news/biv%C5%A1a-vojarna.html

Nadolazeći događaji

Petak, 29 Stu 2019 20:00 – Četvrtak, 12 Pro 2019 22:00

Utorak, 10 Pro 2019 14:00 – 17:00

Utorak, 10 Pro 2019 20:00 – 22:00

Srijeda, 11 Pro 2019 10:00 – 14:00

Srijeda, 11 Pro 2019 17:00 – 19:00

NEWSLETTER-ikona

mailing lista

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.