Početna

RadionicaU organizaciji Gaia kolektiva, Leon Lučev  će u svibnju održati radionicu Artikulacija prisutnosti. Radionica u trajanju od tri dana počet će u Dnevnom boravku, u petak 13.5. u 19 sati, s predstavljanjem radionice za sve zainteresirane.

Nastaviti će se u prostoru Udruge Gaia, 3. kat desno, u subotu i nedjelju 14. i 15. 5. od 10-18 sati. Detaljne informacije i prijave moguće su na:

helenagaia.blogspot.com, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 095 890 1371

Slijedi Leonov kratak opis radionice:

„Ono što se dešava je dio grupe ljudi koja se okupi i dozvoli da se desi. Svaka grupa je drugačija, ja se mjenjam, tako da bi svako objašnjenje rada bilo sjećanje na neko iskustvo koje je prošlo. Ovdje u Puli će biti novo, autentično i neponovljivo, kao i sva iskustva do sada. Pojedinac, sam sa sobom, izložen ispred grupe koja ga prati, ili ne prati,podržava, odbija, voli ili ne voli.

Što se budi dok smo sami? Što se podiže iz dubine? Kako se osijećamo? Da li to znamo imenovati? Što ako to prihvatimo? Što ako to zagrlimo? Što ako to nastaje-nestaje? Što ako smo već savršeni? To su pitanja, iskustva s kojima smo se susretali u prethodnim radionicama.

Rad je jednostavan, bazičan. pojedinac sam ispred grupe djeli svoje trenutno stanje, emocije, misli - neverbalno.

Ponekad rad ide u ples, igru, emocije. Ponekad se odigra scena, ponekad uvedemo još sudionika. Ogoljeno - iza svih obrazaca razmišljanja, emocija, identiteta stoji nešto što je autentično, mirno, što je stalno tu, dok mi lutamo u moru zamišljanja, maštanja, ….. to je stalno tu. To smo mi.“

Nadolazeći događaji

Petak, 17 Tra 2020 20:00 – 23:00

Petak, 15 Svi 2020 20:00 – 23:00

Petak, 12 Lip 2020 20:00 – 23:00

Srijeda, 23 Pro 2020 18:30 – 21:00

NEWSLETTER-ikona

mailing lista

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.