Home
rojc rooftop
Poštovani svi i sve u Rojcu,
jučer je započeo postupajk javne nabave za rekonstrukciju dijela krova zgrade Društvenog centra Rojc (sjeverozapadni i sjeverni centralni dio krova). Nabavu provodi Castrum. Ovaj je postupak zanimljiv iz više razloga. Najprije zato što je od 1.1.2017. novi Zakon o javnoj nabavi koji ja napravljen kako bi se raspolaganje javnim (našim) novcem učinilo transparentnijim i manje koruptivnim. Taj novi postupak predviđa i Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima. To je postupak u kojem javnost može dati primjedbe na natječaj ili na npr. sadržaj troškovnika. Dokumente u okviru tog prethodnog savjetovanja možete pronaći na stranicama Castruma

DNEVNI BORAVAK - LOGODnevni boravak Rojca, mjesto otvoreno svim posjetiteljima, udrugama i korisnicima je "zahvaljujući" provalniku noćas ostao bez vrijedne opreme koje su provoditelji aktivnosti imali na raspolaganju. Kako bi mogli realizirati sve unaprijed dogovorene programe koje su u planu i rasporedu molimo sve koji su u mogućnosti da nam izađu u susret posudbom ili donacijom nešto od tehničke opreme poput mikrofona, miskete ili projektora biti ćemo neizmjeno zahvalni.

Iz Grada Pule javljaju da će se sastanak s udrugama održati u petak, 25. studenog 2016. godine s početkom u 17h u prostorijama Zajednice Talijana Circolo (Carrarina 1, Pula).

Dnevni red:

1. Primjena Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule.

Zamjenik Gradonačelnika

Fabrizio Radin

wushu
 
U Wushu klubu Yuan Tong - Tai Chi Pula će od srijede 11.1 do nedjelje 15.1., svaki dan od 17.30-19.30,  radionicu za djecu će voditi kineski Wushu majstor Xu Weiwei. Wushu je zajednički naziv za sve kineske borilačke vještine i iako je u Hrvatskoj to relativno nepoznat, u svijetu je veoma popularan sport. 
Majstor Xu (Šu)  Weiwei boraviti će u Hrvatskoj godinu dana kao doktorant Pekinške Wushu akademije i i izaslanik Kineske Wushu Federacije i povremeno će kao gost-trener dolaziti u Pulu. Upoznati će djecu sa širokim rasponom brojnih kineskih borilačkih vještina koje nose zajednički naziv Wushu: od Taijiquana preko veoma atraktivnog Changquana (Čangćuana) pa sve do Sande, što može biti zanimljivo svim klincima i klincezama koji vole Kung Fu.

Grupna - V. GoricaEl Sistema je program društvenog razvoja djece i mladih koji koristi glazbu kao sredstvo postizanja društvene promjene, u svijetu poznat po nazivu istom imenu. El Sistema metodologija zasniva se na grupnom muziciranju unutar simfonijskog orkestra. Uspjeh programa leži u korištenju glazbe te u njegovanju i poticanju zajedništva, timskog rada, discipline i međusobnog uvažavanja. Prva proba održat će se ove subote, 5.studenog u 17 sati u prostoru Dnevnog boravka Rojca. Projekt se provodi u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, a financira ga Europska unija uz sufinanciranje Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

OPROJC logo

radiorojc

TEHbanner

TOOLBOX icon

dnevniboravak logo

rezerviraj db

Dnevni boravak predstavlja

Nadolazeći događaji

Četvrtak, 06 Pro 2018 12:00 – Petak, 21 Pro 2018 12:00

Srijeda, 19 Pro 2018 19:00 – 22:00

mala fotogalerija

NEWSLETTER-ikona

mailing lista

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.