Home
rojc rooftop
Poštovani svi i sve u Rojcu,
jučer je započeo postupajk javne nabave za rekonstrukciju dijela krova zgrade Društvenog centra Rojc (sjeverozapadni i sjeverni centralni dio krova). Nabavu provodi Castrum. Ovaj je postupak zanimljiv iz više razloga. Najprije zato što je od 1.1.2017. novi Zakon o javnoj nabavi koji ja napravljen kako bi se raspolaganje javnim (našim) novcem učinilo transparentnijim i manje koruptivnim. Taj novi postupak predviđa i Prethodno savjetovanje sa zainteresiranim gospodarskim subjektima. To je postupak u kojem javnost može dati primjedbe na natječaj ili na npr. sadržaj troškovnika. Dokumente u okviru tog prethodnog savjetovanja možete pronaći na stranicama Castruma

DNEVNI BORAVAK - LOGODnevni boravak Rojca, mjesto otvoreno svim posjetiteljima, udrugama i korisnicima je "zahvaljujući" provalniku noćas ostao bez vrijedne opreme koje su provoditelji aktivnosti imali na raspolaganju. Kako bi mogli realizirati sve unaprijed dogovorene programe koje su u planu i rasporedu molimo sve koji su u mogućnosti da nam izađu u susret posudbom ili donacijom nešto od tehničke opreme poput mikrofona, miskete ili projektora biti ćemo neizmjeno zahvalni.

Iz Grada Pule javljaju da će se sastanak s udrugama održati u petak, 25. studenog 2016. godine s početkom u 17h u prostorijama Zajednice Talijana Circolo (Carrarina 1, Pula).

Dnevni red:

1. Primjena Odluke o kriterijima, mjerilima i postupku dodjele na uporabu poslovnih prostora Grada Pule.

Zamjenik Gradonačelnika

Fabrizio Radin

wushu
 
U Wushu klubu Yuan Tong - Tai Chi Pula će od srijede 11.1 do nedjelje 15.1., svaki dan od 17.30-19.30,  radionicu za djecu će voditi kineski Wushu majstor Xu Weiwei. Wushu je zajednički naziv za sve kineske borilačke vještine i iako je u Hrvatskoj to relativno nepoznat, u svijetu je veoma popularan sport. 
Majstor Xu (Šu)  Weiwei boraviti će u Hrvatskoj godinu dana kao doktorant Pekinške Wushu akademije i i izaslanik Kineske Wushu Federacije i povremeno će kao gost-trener dolaziti u Pulu. Upoznati će djecu sa širokim rasponom brojnih kineskih borilačkih vještina koje nose zajednički naziv Wushu: od Taijiquana preko veoma atraktivnog Changquana (Čangćuana) pa sve do Sande, što može biti zanimljivo svim klincima i klincezama koji vole Kung Fu.

Grupna - V. GoricaEl Sistema je program društvenog razvoja djece i mladih koji koristi glazbu kao sredstvo postizanja društvene promjene, u svijetu poznat po nazivu istom imenu. El Sistema metodologija zasniva se na grupnom muziciranju unutar simfonijskog orkestra. Uspjeh programa leži u korištenju glazbe te u njegovanju i poticanju zajedništva, timskog rada, discipline i međusobnog uvažavanja. Prva proba održat će se ove subote, 5.studenog u 17 sati u prostoru Dnevnog boravka Rojca. Projekt se provodi u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, a financira ga Europska unija uz sufinanciranje Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Nadolazeći događaji

Petak, 17 Tra 2020 20:00 – 23:00

Petak, 15 Svi 2020 20:00 – 23:00

Petak, 12 Lip 2020 20:00 – 23:00

Srijeda, 23 Pro 2020 18:30 – 21:00

mala fotogalerija

NEWSLETTER-ikona

mailing lista

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.