Izložba: "SHIBORI DIZAJN- staro u novo"

Četvrtak, 06 Pro 2018 12:00 – Petak, 21 Pro 2018 12:00

IZLOŽBA RADOVA KORISNIKA DOMA VILA MARIA I DNEVNOG BORAVKA SUSRET U SKLOPU PROJEKTA SHIBORI DIZAJN- staro u novo

Otvorenje izložbe radova korisnika Doma za odrasle osobe Vila Maria i korisnika Dnevnog boravka Susret održati će se dana 6.12.2018. s početkom u 12 sati.

Radovi su nastali u sklopu projekta "SHIBORI DIZAJN- staro u novo" financiran iz Programa javnih potreba grada Pule u socijalnoj skrbi i zdravstvu za 2018. godinu. Projekt se provodio tokom 2018.godine. U  njemu su sudjelovali korisnici Doma Vila Maria i korisnici Dnevnog boravka Susret. Istovremeno su se odvijale dvije glavne aktivnosti u projektu: radionica šivanja u suradnji s Udrugom za promicanje kreativnosti Merlin (radionicu je vodila Sofija Apostolovski, predsjednica udruge) i radionica oslikavanje tekstila(vodila ju je Alessandra Benčić, diplomirana slikarica). Polaznici su shibori tehnikama (japanski izraz za nekoliko različitih metoda bojenja tkanine s uzorkom: vezenjem, šivanjem, preklapanjem, uvrtanjem, savijanjem ili stiskanjem) izradili različite dezene na platnu, a drugi dio polaznika je  od starog istrošenog jeansa šivao nove, unikatne torbe i izrađivao nakit od tekstila.

Završna izložba istih radove održava se u Društvenom centru Rojc u prostorima Dnevnog boravka u trajanju od 6.12.- 21.12.2018.

OPROJC logo

radiorojc

TEHbanner

TOOLBOX icon

dnevniboravak logo

rezerviraj db

Dnevni boravak predstavlja

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.