Dnevni boravak informacije

Želimo podsjetiti što Vam sve Dnevni boravak, ovako obnovljen, opremljen, topao i čist, može ponuditi.

dnevni 2

dnevni 1Dnevni boravak je multifunkcionalni prostor koji odražava i promovira odlike Društvenog centra Rojc  i čiji su ciljevi ojačati suradnju udruga unutar Društvenog centra Rojc, osigurati prostor za provođenje i predstavljanje društvenih programa, pružiti prostor za druženje korisnika i gostiju Društvenog centra Rojc i povećati broj korisnika i posjetitelja Rojca.

Prostor je stvoren za sve koji čekaju djecu, partnere, prijatelje, a nemaju kamo ili se naprosto žele družiti, odmoriti, prelistati knjigu ili pokoju slikovnicu te okrijepiti napitkom. Idealna je alternativa dosadnom čekanju u autu ili šetanju po hladnim hodnicima…

U Dnevnom Vas boravku čekaju knjige, časopisi, rječnici, dječje slikovnice i knjižice, slagalice, društvene igre,  dostupan je i Wi-Fi te aparat za kavu i čaj. Uz to, spreman je i opremljen za ugošćavanje sadržaja poput izložbi, filmskih i video projekcija, manjih „akustičnih“ koncerata, tribina, predavanja, radionica, seminara, konferencija za medije, sastanaka...

Važno je i znati da je Dnevni boravak info punkt DC-a Rojc!! Koristimo priliku i ovim putem pozivamo udruge Rojca da nam dostave svoje informativne materijale i ažurirane kontakte (telefoni i mailovi) kako bi Dnevni boravak zaista zaživio i postao prava Info točka DC-a Rojc, a posjetitelji i svi zainteresirani na jednom mjestu mogli doći željenih i što potpunijih informacija o radu udruga. 
Što još možete učiniti za Dnevni? Svakako nas možete posjetiti, biti dio ugođaja i pridonijeti stvaranju zajedničkog prostora u kojem će biti moguće ugodno provesti vrijeme. Prijedlozi programa i sadržaja koje biste voljeli gledati i pohoditi u Dnevnom boravku su više nego dobrodošli! Primamo donacije knjiga, časopisa, dječjih knjižica i slikovnica, bojica i čistih papira, društvenih igara, vinila, gramofona... Volimo i sobne biljke!
Dnevni boravak je otvoren od ponedjeljka do petka 17 – 21 sat. Čeka Vas u prizemlju DC-a Rojc – samo krenite hodnikom desno do zadnjih vrata.
Kontakt za rezervaciju termina korištenja Dnevnog boravka (za sastanke, predavanja i slično) i slanje Vaših prijedloga je Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uz napomenu kako se prostor smije koristiti samo za aktivnosti koje promiču vrijednosti civilnog društva, a korisnici prostora mogu biti: udruge, civilne inicijative te samostalni umjetnici, a prostor se smije koristiti za aktivnosti zatvorenog tipa jedino ako se te aktivnosti odvijaju u jednom dijelu prostora dok drugi dio prostora ostaje slobodan za ostale aktivnosti. Dnevni boravak se NE smije koristiti za: vjerske sadržaje, političke sadržaje, sadržaje vezane uz nadriliječništvo te izlaganje životinja.


Nadamo se da ćete i Vi u Dnevnom boravku pronaći i stvoriti sadržaj i mjesto za sebe. Još jednom Vas pozivamo da dođete u što većem broju, nepotrebno je napomenuti da ste svi DOBRODOŠLI!

OPROJC logo

radiorojc

TEHbanner

TOOLBOX icon

dnevniboravak logo

rezerviraj db

Dnevni boravak predstavlja

Gdje se nalazimo

Za veću kartu kliknite ovdje.

 

mailing lista

NEWSLETTER-ikona

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.