Događanja iz Dnevnog boravka

søsken2 resizedPonedjeljkom je Dnevni boravak Rojca rezerviran za KineDok projekcije. 31. listopada s početkom u 19 sati prikazat će se dokumentarni film Obitelj je zauvijek, norveškog redatelja Frode Fimlanda. Film koji je u Norveškoj pogledalo više od 1,9 milijuna ljudi i jedan je od najpopularnijih domaćih dokumentaraca u posljednjih deset godina! Topao i poetski dokumentarac o dvoje sedamdesetogodišnjaka - bratu i sestri, Magnar i Oddnyju koji svoj život provode na obiteljskoj farmi na zapadu Norveške.

Farmu vode na isti način na koji ju je vodilo nekoliko generacija prije njih, a žive onako kako su brojni Norvežani živjeli prije no što su nafta i bogatstvo sve promijenili, u bliskom dodiru s veličanstvenim prirodnim okruženjem. Unatoč tome što ih je u današnje doba preteklo, njihovo vrijeme teče polagano.

Naslov (originalni): Søsken til evig tid

Naslov (hrvatski): Obitelj je zauvijek

Vrijeme: 75'

Redatelj: Frode Fimland

Jezik: norveški

Godina: 2013.

Zemlja: Norveška

Producent: Karl Emil Rikardsen, Frode Fimland

Produkcija: FIMFilm Relation04 Media

Distribucija: Deckert Distribution

KineDok je nova vrsta međunarodne zajednice, jedinstveni filmski klub i alternativna distribucijska platforma koja spaja ljubitelje i autore kreativnih dokumentarnih filmova. U 2016. prikazat će se 15 dokumentarnih filmova iz istočne i središnje Europe na 20 netradicionalnih lokacija u svakoj od zemalja sudionica; Hrvatskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Norveškoj i Rumunjskoj.

Ulaz na sve projekcije u sklopu KineDoka je slobodan. Više informacija o programu KineDoka možete pronaći putem linkaKineDok info.

Organizatori događaja su Restart Label i Savez udruga Rojca. Programi u Dnevnom boravku realizirani su Sredstvima Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Grada Pule i Zaklade Kultura nova.

Gdje se nalazimo

Za veću kartu kliknite ovdje.

 

mailing lista

NEWSLETTER-ikona

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.