Događanja iz Dnevnog boravka

PLKT ROJC StreetArt 2016 fly02KA-MATRIX (Karlovac), Attack! (Zagreb) i Savez udruga Rojc (Pula) organiziraju zajedničku izložbu zagrebačkih, karlovačkih i dugoreških umjetnika koji svoj rad baziraju na uličnoj umjetnosti odnosno "street art" estetici. Izložba će biti otvorena u Dnevnom boravku Rojca u petak 11. studenog u 20:00 sati.Na izložbi će biti prikazani radovi karlovačkih umjetnika/ica Ranka Ajdinovića i Tally Rayne Adams, dugoreškog Leonarda Lesića te zagrebačkih, Lonsa, Cheza, Chucka, Mane Meia i drugih koji su povezani s udrugom Attack! i rade unutar Autonomnog centra Medika.


Za sve umjetnike zajedničko je da se podjednako predstavljaju na gradskim pročeljima, kao i u studijskim uvjetima gdje uz platna koriste skateboardove, dijelove namještaja, gramofonske ploče, stare okvire za slike i drugi reciklirani materijal. Navedeni trenutno spadaju među najangažiranije umjetnika na svojim lokalnim scenama. Na otvorenju izložbe goste bit će predstavljen i multimedijski projekt TTYL Tally Rayne Adams iz Karlovca a uz gostujući umjetnici održat će i mini radionicu prilikom koje će oslikati više zidova u Puli.
Izložbi u Puli prethodile su izložbe u Lovincu, Vukovaru i Zagrebu gdje je održano i više radionica na temu ulične umjetnosti.
Street Art Karnewal projekt je koji KA-MATRIX provodi u suradnji s udrugama Attack! (Zagreb), UKE (Lovinac),VUKA (Vukovar) i Savez udruga Rojc (Pula) kroz platformu Clubture.

Gdje se nalazimo

Za veću kartu kliknite ovdje.

 

mailing lista

NEWSLETTER-ikona

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.