Događanja iz Dnevnog boravka

2018 12 13Art caffe Bad Taste + DJ Skliski

Subota, 15.12., u 20:00h, KarloBar, DC Rojc

Predstavljamo Vam drugu ediciju programa našeg community caffea "KarloBar" pod nazivom "Art caffe"!

Za drugu ediciju pripremili smo izložbu ilustracija mladog artista nome de guerre Bad Taste.

 

U art caffeu nudimo platformu neafirmiranim i afirmiranim umjetnicima da predstave svoj rad u familijarnom i ugodnom okruženju "kafića" s time izlazeći iz često rigidnih formi konvencionalnih izložbenih prostora. Za drugu ediciju pripremili smo izložbu ilustracija mladog artista nome de guerre Bad Taste.

Iza imena Bad Taste skriva se 25-godišnji mladić iz Pule, s nestalnim adresama od Barcelone do Ljubljane. Inače samouki crtač, najveći dio svog stvaralaštva posvećuje ilustraciji, slikanju, muralima i grafičkom dizajnu. Njegov jedinstveni stil karakterizira spoj elemenata dekadentnog podzemlja zamišljene urbane metropole i antropomorfnih bića iz svijeta bajki i znanstvene fantastike.

U svojim djelima Bad Taste prikazuje svakidašnje situacije gradskog života provučene kroz slojeve grotesknog humora i ironije do gotove neprepoznatljivosti, ali pri tome zadržava jasnu poveznicu s "ulicom" iz koje inspiracija za njegova djela potječe.

Radovi ovog mladog street artista i zaljubljenika u BMX kulturu bili su izloženi u sklopu ArtSplash kolonije čuvenog Seasplash festivala te u uglednom časopisu o ekstremnim sportovima i uličnoj umjetnosti " Hinterland." Bad Taste je također autor nekolicine naslovnica albuma i logotipa glazbenih skupina (Popka, Munchies SSY, The Shock, Sick Crap...) i dizajner nebrojenih grafika za plakate i promotivne materijale povezane s underground kulturom i scenom.

Na ovoj ediciji Art Caffea u znaku potpore mladim umjetnicima, moći će te kupiti unikatne majice s printom Bad Tastea te neke od izloženih radova.

Za glazbenu kulisu pobrinut će se DJ Skliski - strictly streetcore style.

 

Nadolazeći događaji

Petak, 17 Tra 2020 20:00 – 23:00

Petak, 15 Svi 2020 20:00 – 23:00

Petak, 12 Lip 2020 20:00 – 23:00

Srijeda, 23 Pro 2020 18:30 – 21:00

NEWSLETTER-ikona

mailing lista

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.