Rezerviraj dnevni boravak

Dnevni boravak je multifunkcionalni prostor koji odražava i promovira odlike Društvenog centra Rojc  i čiji su ciljevi ojačati suradnju udruga unutar Društvenog centra Rojc, osigurati prostor za provođenje i predstavljanje društvenih programa, pružiti prostor za druženje korisnika i gostiju Društvenog centra Rojc i povećati broj korisnika i posjetitelja Rojca. Izravni korisnici programa su udruge članice Saveza udruga Rojca i ostale udruge i inicijative u DC Rojc. Neizravni korisnici su korisnici usluga i programa udruga u Rojcu, opća populacija građana te organizacije civilnog društva u Hrvatskoj i inozemstvu i slični kulturni i društveni centri. Korisnik će pridonijeti održivosti Dnevnog boravka plaćanjem troškova održavanja u ukupnom iznosu od 50 kuna po danu korištenja. Više o Dnevnom boravku možete saznati ovdje.

 

Želite rezervirati Dnevni boravak za potrebe filmskih i video projekcija, manjih „akustičnih“ koncerata, tribina, predavanja, radionica, seminara, konferencija za medije, sastanaka?

1. Provjerite da li je željeni termin slobodan na našem kalendaru.

2. Ukoliko je termin slobodan, kontakt za slanje Vaših prijedloga i rezervaciju prostora je: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Uvijeti za rezerviranje prostora:

- prednost ima tko ranije rezervira prostor

- u slučaju da ima više zainteresiranih za isti prostor u istom terminu i javljaju se u isto vrijeme, prednost imaju sljedećim redoslijedom:

1. zajednički programi udruga iz Rojca

2. programi pojedinih udruga iz Rojca.

dnevniboravak logo

OPROJC logo

radiorojc

TEHbanner

dnevniboravak logo

rezerviraj db

Dnevni boravak predstavlja

Najave događanja

Gdje se nalazimo

Za veću kartu kliknite ovdje.

 

mailing lista

NEWSLETTER-ikona

Partneri

 strukturni-invest-fondovi nacionalna-zaklada-logo razvoj-ljudskih-potencijala  eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova 
trans-europe-halles-logo logo mobilnost
eu-erasmus 1
ured-za-udruge GRAD-PULA-LOGO-1 zupanija istarska

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.