Novosti

Art in punk yearsNovo predavanje iz ciklusa "Think again" pod nazivom "Art in the Punk Years" održat će se u četvrtak 30.3.2017. u 20 sati u Dnevnom boravku Rojca. Predavanje će se nadovezati na izložbu "In an Empty Square in the Heart of the City" otvorenu prošlog petka, također u Dnevnom boravku. Predavač Marko Vojnić govorit će o utjecaju punka na umjetnost od 1970-ih i o izložbi koja nije niti ne želi biti retrospektiva ili monografska izložba punka već izložba koja prikazuje prve "punk" umjetnike i njihovu vještinu bilježenja stavova povezanih s punk pokretom, te kako je isti pokret obilježio njihov rukopis u daljnjem izražavanju.

0najava3Zaigrana koza u suradnji sa Savezom Udruga Rojca u petak, 31.3.2017. organizira igranje društvenih igara u Dnevnom boravku. Razigrano će biti od 17 sati pa sve do ponoći. Zaigrana koza i SUR vas pozivaju da im se još jednom pridružite i provedete s njima još lijepih trenutaka igrajući društvene igre. Neke su vam možda i poznate, a za neke možda nikad niste ni čuli. Razlog više da dođete! Članovi udruge će vam rado pomoći oko postavljanja igre i pravila. Osim društvenih igara prezentirat će se i Warhammer40k - stolno strateška ratna igra s bogatom pozadinskom pričom i prelijepim modelima koju igramo svakog tjedna.

P1040628 PressU subotu, 25. ožujka od 19 do 23 sata, u sklopu programa Glazbeno ognjišće, u prostoru Gradske radionice, održat će se zadnje ovosezonsko glazbeno druženje uz vatru iz kamina. Kao i uvijek nema najavljenih muzičara ni programa već svatko od prisutnih svira prema svojoj želji i inspiraciji. Ulaz na program je slobodan, a dolazak s nekim instrumentom ili drugim prilogom kao i aktivno sudjelovanje je dobrodošlo.

Lohan chi kung seminarZapočeta serija učenja Lohan chi kunga s  učiteljem Borom Ranitovićem se nastavlja. U prosincu prošle godine te siječnju i veljači ove godine, Anan-Do majstor Boro Ranitović održao je chi kung seminare u Rijeci. Upoznali smo vrijedna učenja i ideje iz domene tradicionalnih terapeutskih formi. Pored Rijeke, sensei Boro već godinama održava Anan-Do seminare tai chi chuana & chi kunga u Fužinama. Iz ovih, vrlo nadahnutih i intenzivnih druženja, otvorila se mogućnost učenja '18 Lohan chi kung' jedne od zdravstveno terapeutskih Anan-Do chi kung formi i kod nas u Puli.

dugine obiteljiDugine obitelji stižu u Istru! Dijete? Kako? Gdje? Na koje načine? Znanstvena fantastika ili stvarnost? Odgovore na ova pitanja možete naći u subotu 25.3.2017. u Dnevnom boravku Rojca s početkom u 19 sati kada će Dugine obitelji predstaviti svoje aktivnosti i iskustva LGBT roditeljstva u Hrvatskoj. Ako ne stignete do Pule o njihovim aktivnostima možete čuti i u Poreču, u nedjelju 26.3.2017. u Centru za mlade (Narodni trg 1). 

Po uzoru na slične organizacije u svijetu, Dugine obitelji okupljaju LGBTIQ* parove i pojedince koji imaju djecu, žele imati djecu ili se samo žele informirati o izazovima i lijepim stranama planiranja obitelji. 

Najave događanja

24 Ožujak 2017 - 06 Travanj 2017, 20:00 - 00:00


01 Travanj 2017 09:00 - 17:00


Gdje se nalazimo

Za veću kartu kliknite ovdje.

 

mala fotogalerija

mailing lista

NEWSLETTER-ikona

Partneri

 strukturni-invest-fondovi nacionalna-zaklada-logo razvoj-ljudskih-potencijala  eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova 
trans-europe-halles-logo logo mobilnost
eu-erasmus 1
ured-za-udruge GRAD-PULA-LOGO-1 zupanija istarska

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.