Vijesti iz drugih medija

MC Rojc je sinoć službeno dobio nove stanovnike, riječ je o udruzi Seasplash koja je na drugom katu sjevernog krila otvorila svoj klub, a potom je to proslavila 7. Seasplash Fade out partyjem u podzemlju. Za dobru atmosferu na otvaranju kluba pobrinuo se domaći Dubbasstardz kolektiv.

"Otvorili smo klub kao mjesto gdje se može poslušati reggae i svi njegovi pravci, pošto ta scena nema još svoju utvrdu u Puli. Prostor će biti otvoren vikendom, odnosno četvrtkom, petkom i subotom od 18 do 22 sata, a organizirat ćemo slušaonice s glazbom ne starijom od sedam dana, videoprojekcije, DJ radionice te fotografske radionice", rekao nam je Davor Uljanić–Đuro, nadodavši da će u klubu djelovati i mali shop Kingstoned Sounda gdje će se moći poslušati, pogledati i nabaviti sve od klasika do recentnih izdanja sa scene.

Cilj udruge i kluba je razvijanje scene koja obuhvaća sve od matičnog reggae-a, preko rootsa, dancehalla, duba, ska, hip-hopa i ostalih prošlih, sadašnjih i budućih derivata ove dinamične scene koja se u svijetu neprestano razvija i elektronificira.

"I ove ćemo godine u suradnji s Gradom po treći put održati Seasplash doček Nove godine na Danteovom trgu. Osim u Puli imamo scenu i u Zagrebu gdje organiziramo 10 do 15 partyja godišnje pod Seasplash zastavom", odao nam je Uljanić. (B. B. )

Nadolazeći događaji

Ponedjeljak, 18 Stu 2019 18:00 – 20:00

Utorak, 19 Stu 2019 20:00 – 22:00


Četvrtak, 21 Stu 2019 17:00 – 21:00

Petak, 22 Stu 2019 09:00 – 16:00

NEWSLETTER-ikona

mailing lista

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.