Početna

Grupna - V. GoricaEl Sistema je program društvenog razvoja djece i mladih koji koristi glazbu kao sredstvo postizanja društvene promjene, u svijetu poznat po nazivu istom imenu. El Sistema metodologija zasniva se na grupnom muziciranju unutar simfonijskog orkestra. Uspjeh programa leži u korištenju glazbe te u njegovanju i poticanju zajedništva, timskog rada, discipline i međusobnog uvažavanja. Prva proba održat će se ove subote, 5.studenog u 17 sati u prostoru Dnevnog boravka Rojca. Projekt se provodi u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, a financira ga Europska unija uz sufinanciranje Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Pozivaju se djeca i mladi kojima se sviđa ova ideja, koji su znatiželjni i otvoreni, da se uključe i budu začetnici jednog velikog simfonijskog orkestra u Istri. Pozivaju se roditelji i institucije da podrže djecu u njihovom uključivanju u rad orkestra, da im budu podrška i oslonac te da se i sami uključe i budu dio ove naše glazbene priče.
Program je u potpunosti besplatan, ne-selektivan i inkluzivan. To znači da nema audicije, svakoga se potiče da radi i da se razvija u skladu sa svojim mogućnostima.
Za sve daljnje informacije stojimo Vam rado na raspolaganju:
Andrea Prenka – voditelj projekta – 097 783 9699, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ricardo Luque – direktor projekta – 091 6571 270, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Sanja Akrap Luque – administrator projekta – 091 576 2817, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nadolazeći događaji

Petak, 17 Tra 2020 20:00 – 23:00

Petak, 15 Svi 2020 20:00 – 23:00

Petak, 12 Lip 2020 20:00 – 23:00

Srijeda, 23 Pro 2020 18:30 – 21:00

NEWSLETTER-ikona

mailing lista

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.