Početna

Dnevni boravak je multifunkcionalni prostor koji odražava i promovira odlike Društvenog centra Rojc  i čiji su ciljevi ojačati suradnju udruga unutar Društvenog centra Rojc, osigurati prostor za provođenje i predstavljanje društvenih programa, pružiti prostor za druženje korisnika i gostiju Društvenog centra Rojc i povećati broj korisnika i posjetitelja Rojca. Izravni korisnici programa su udruge članice Saveza udruga Rojca i ostale udruge i inicijative u DC Rojc. Neizravni korisnici su korisnici usluga i programa udruga u Rojcu, opća populacija građana te organizacije civilnog društva u Hrvatskoj i inozemstvu i slični kulturni i društveni centri. Korisnik će pridonijeti održivosti Dnevnog boravka plaćanjem troškova održavanja prema mogućnostima. Više o Dnevnom boravku možete saznati ovdje.

 

Želite rezervirati Dnevni boravak za potrebe filmskih i video projekcija, manjih „akustičnih“ koncerata, tribina, predavanja, radionica, seminara, konferencija za medije, sastanaka?

1. Provjerite da li je željeni termin slobodan na našem kalendaru.

2. Ukoliko je termin slobodan, kontakt za slanje Vaših prijedloga i rezervaciju prostora je: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Uvijeti za rezerviranje prostora:

- prednost ima tko ranije rezervira prostor

- u slučaju da ima više zainteresiranih za isti prostor u istom terminu i javljaju se u isto vrijeme, prednost imaju sljedećim redoslijedom:

1. zajednički programi udruga iz Rojca

2. programi pojedinih udruga iz Rojca.

dnevniboravak logo

Nadolazeći događaji

Petak, 17 Tra 2020 20:00 – 23:00

Petak, 15 Svi 2020 20:00 – 23:00

Petak, 12 Lip 2020 20:00 – 23:00

Srijeda, 23 Pro 2020 18:30 – 21:00

NEWSLETTER-ikona

mailing lista

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.