Dnevni boravak informacije

Želimo podsjetiti što Vam sve Dnevni boravak, ovako obnovljen, opremljen, topao i čist, može ponuditi.

dnevni 2

dnevni 1Dnevni boravak je multifunkcionalni prostor koji odražava i promovira odlike Društvenog centra Rojc  i čiji su ciljevi ojačati suradnju udruga unutar Društvenog centra Rojc, osigurati prostor za provođenje i predstavljanje društvenih programa, pružiti prostor za druženje korisnika i gostiju Društvenog centra Rojc i povećati broj korisnika i posjetitelja Rojca.

Prostor je stvoren za sve koji čekaju djecu, partnere, prijatelje, a nemaju kamo ili se naprosto žele družiti, odmoriti, prelistati knjigu ili pokoju slikovnicu te okrijepiti napitkom. Idealna je alternativa dosadnom čekanju u autu ili šetanju po hladnim hodnicima…

U Dnevnom Vas boravku čekaju knjige, časopisi, rječnici, dječje slikovnice i knjižice, slagalice, društvene igre,  dostupan je i Wi-Fi te aparat za kavu i čaj. Uz to, spreman je i opremljen za ugošćavanje sadržaja poput izložbi, filmskih i video projekcija, manjih „akustičnih“ koncerata, tribina, predavanja, radionica, seminara, konferencija za medije, sastanaka...

Važno je i znati da je Dnevni boravak info punkt DC-a Rojc!! Koristimo priliku i ovim putem pozivamo udruge Rojca da nam dostave svoje informativne materijale i ažurirane kontakte (telefoni i mailovi) kako bi Dnevni boravak zaista zaživio i postao prava Info točka DC-a Rojc, a posjetitelji i svi zainteresirani na jednom mjestu mogli doći željenih i što potpunijih informacija o radu udruga. 
Što još možete učiniti za Dnevni? Svakako nas možete posjetiti, biti dio ugođaja i pridonijeti stvaranju zajedničkog prostora u kojem će biti moguće ugodno provesti vrijeme. Prijedlozi programa i sadržaja koje biste voljeli gledati i pohoditi u Dnevnom boravku su više nego dobrodošli! Primamo donacije knjiga, časopisa, dječjih knjižica i slikovnica, bojica i čistih papira, društvenih igara, vinila, gramofona... Volimo i sobne biljke!
Dnevni boravak je otvoren od ponedjeljka do petka 17 – 21 sat. Čeka Vas u prizemlju DC-a Rojc – samo krenite hodnikom desno do zadnjih vrata.
Kontakt za rezervaciju termina korištenja Dnevnog boravka (za sastanke, predavanja i slično) i slanje Vaših prijedloga je Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uz napomenu kako se prostor smije koristiti samo za aktivnosti koje promiču vrijednosti civilnog društva, a korisnici prostora mogu biti: udruge, civilne inicijative te samostalni umjetnici, a prostor se smije koristiti za aktivnosti zatvorenog tipa jedino ako se te aktivnosti odvijaju u jednom dijelu prostora dok drugi dio prostora ostaje slobodan za ostale aktivnosti. Dnevni boravak se NE smije koristiti za: vjerske sadržaje, političke sadržaje, sadržaje vezane uz nadriliječništvo te izlaganje životinja.


Nadamo se da ćete i Vi u Dnevnom boravku pronaći i stvoriti sadržaj i mjesto za sebe. Još jednom Vas pozivamo da dođete u što većem broju, nepotrebno je napomenuti da ste svi DOBRODOŠLI!

Nadolazeći događaji

Petak, 17 Tra 2020 20:00 – 23:00

Petak, 15 Svi 2020 20:00 – 23:00

Petak, 12 Lip 2020 20:00 – 23:00

Srijeda, 23 Pro 2020 18:30 – 21:00

NEWSLETTER-ikona

mailing lista

Partneri

nacionalna-zaklada-NOVO

 strukturni-invest-fondovi razvoj-ljudskih-potencijala eu-logo logo-HR-1 zaklada-kultura-nova
trans-europe-halles-logo logo mobilnost ured-za-udruge  eu-erasmus 1 GRAD-PULA-LOGO-1  zupanija istarska 

 

 

   Sadržaj emitiranog materijala isključiva je odgovornost Saveza udruga Rojca.

 

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.