Skip to content

Rezerviraj Dnevni boravak

Dnevni boravak je multifunkcionalni prostor koji odražava i promovira odlike Društvenog centra Rojc  i čiji su ciljevi ojačati suradnju udruga unutar Društvenog centra Rojc, osigurati prostor za provođenje i predstavljanje društvenih programa, pružiti prostor za druženje korisnika i gostiju Društvenog centra Rojc i povećati broj korisnika i posjetitelja Rojca. Izravni korisnici programa su udruge članice Saveza udruga Rojca i ostale udruge i inicijative u DC Rojc. Neizravni korisnici su korisnici usluga i programa udruga u Rojcu, opća populacija građana te organizacije civilnog društva u Hrvatskoj i inozemstvu i slični kulturni i društveni centri. 

Dnevni boravak se ne smije koristiti za: vjerske sadržaje, političke sadržaje, sadržaje vezane uz nadriliječništvo te izlaganje životinja. Korisnik će pridonijeti održivosti Dnevnog boravka plaćanjem troškova održavanja prema mogućnostima.

Multifunkcionalni prostor Dnevnog boravka jedini je javni prostor u zgradi dostupan za korištenje, u neprofitne svrhe, bez naknade Rojčanima i svima drugima, uz prethodnu najavu i primjerenost sadržaja.

Želite rezervirati Dnevni boravak za potrebe filmskih i video projekcija, manjih „akustičnih“ koncerata, tribina, predavanja, radionica, seminara, konferencija za medije, sastanaka?

1. Provjerite da li je željeni termin slobodan na našem kalendaru.

2. Ukoliko je termin slobodan, kontakt za slanje Vaših prijedloga i rezervaciju prostora je: info.surojc@gmail.com

Uvjeti za rezerviranje prostora:

  • – prednost ima tko ranije rezervira prostor
  • – u slučaju da ima više zainteresiranih za isti prostor u istom terminu i javljaju se u isto vrijeme, prednost imaju sljedećim redoslijedom:

1. zajednički programi udruga iz Rojca

2. programi pojedinih udruga iz Rojca.